Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

8/5/2018

30 projectes empresarials optaran enguany als Premis Innovacat 2018

En aquesta 7a edició dels Premis Innovacat trenta empreses han presentat el seu projecte empresarial. 14 projectes optaran al Premi Empresa Avança i 16 al Premi Empresa Jove.

El passat 30 d’abril finalitzava el terminis de presentació de projectes als Premis Innovacat 2018. Es van rebre 31 projectes empresarials dels quals 1 es va retirar. 

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, Fundació La Farga Group, Quadpack i Seidor són els convocants d’aquests premis biennals que tenen per objectiu estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes actuals. Els premis volen ser de nou un instrument financer i de promoció de nous projectes empresarials al territori. 

Durant aquest dies s’estan realitzant les gestions de comprovació de documentació i reclamacions, si s’escau, i tot seguit es lliurarà la documentació dels projectes als membres del jurat dels premis. 

Està previst que el dijous dia 7 de juny es faci la presentació pública dels projectes presentats davant els membres del jurat a l’Espai Rusiñol. Com en anteriors edicions aquest serà un acte obert al públic.  Abans d’aquest dia els representants dels projectes participants poden assistir a una formació pràctica que es fa per millorar les habilitats comunicatives i les presentacions orals de projectes empresarials. Aquesta formació tindrà lloc el dia 25 de maig. 

El mateix dia 7 de juny, abans de les presentacions, tindrà lloc una trobada informal entre les empreses organitzadores dels premis i les empreses guanyadores de les 6 edicions dels Premis Innovacat. Aquesta trobada busca mantenir viu aquest “esperit Innovacat” i poder veure com han evolucionat els projectes pels quals se’ls va premiar. 


Premi Empresa Jove: Premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de  12.000€ + Viatge Innovacat 

Premi Empresa Avança: Premi a l’empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000€ + Viatge Innovacat 

El Viatge Innovacat és un viatge empresarial fet a mida de l’empresa per conèixer de  primera mà les tendències del seu sector, incorporar noves idees per innovar, fomentar la cooperació i ampliar la visió de l’empresa. Aquest viatge s’organitza conjuntament amb l’empresa guanyadora i estarà valorat en un import màxim de 5.000€. 

Els Premis Innovacat compten també amb un premi al que s’opta de forma voluntària, és un pla d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert. En total, s’atorguen 5 plans d’acompanyament entre les empreses que indiquen al full de sol·licitud que estan interessades a optar-hi.


Imatges relacionades

aaff postals innovacat 18.jpg

Data de modificació: 08/05/2018 15:54:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter