Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

7/5/2018

Vetllada de Boxa al Pavelló municipal d’Esports

La competició, organitzada pel Hook School Club de Boxa Manlleu, serà el diumenge 13 de maig, a partir de les 5 de la tarda i comptarà amb combats de diferents categories.

El diumenge dia 13 de maig, a partir de les 5 de la tarda, el Pavelló municipal de Manlleu acollirà una vetllada de boxa. Aquesta jornada està organitzada pel Hook School Club de Boxa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu. 

La competició s’allargarà fins a les 9 de la nit aproximadament i comptarà amb combats de boxa en diferents categories, tant masculines com femenines. Està previst que es disputin 15 combats, tots ells entre competidors locals i rivals d’arreu del territori català. 

A l’inici de la vetllada es farà una exhibició de boxa infantil on els més petits ensenyaran com es pot entrenar boxa sense contacte. 

Les entrades anticipades estan ja a la venda i es poden adquirir al mateix Hook School, a l’Acadèmia d’Arts Marcials de Vic, Bar la Mossegada (Roda de Ter) i Ray Sugar (Bcn). El preu de l’entrada anticipada és de 12€ i 15€ a taquilla. 

Per a més informació : https://www.facebook.com/Boxamanlleu


Imatges relacionades

180507 Cartell boxa.jpg

Data de modificació: 07/05/2018 11:00:24

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter