Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

2/5/2018

Manlleu revalida per 3r any consecutiu el 100% d’indicadors de qualitat i transparència i rep de nou el segell Infoparticipa

L’Ajuntament de Manlleu ha tornat a estar reconegut amb el Segell Infoparticipa amb la màxima menció a la transparència i qualitat de la informació pública juntament amb 19 municipis catalans més.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a través del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) va lliurar el passat dimecres 25 d’abril els Segells Infoparticipa, que arriben enguany a la cinquena edició. La regidora de Noves Tecnologies, Transparència, Atenció Ciutadana i règim intern, M. Josep Palomar, va assistir a l’acte i va recollir el segell que acredita el compliment del 100% dels indicadors avaluats.

El Mapa InfoParticipa és un projecte que avalua la transparència i qualitat de la comunicació pública local, a través dels webs i portals de transparència municipals. Enguany només 19 municipis catalans han obtingut el 100% de transparència: Sant Quirze del Vallès, Sant Hipòlit de Voltregà, L’Aldea, Llagostera, Cassà de la Selva, Premià de Dalt, La Garriga, Manlleu, Castellar del Vallès, Olesa de Montserrat, Martorell, Premià de Mar, Vic, Esplugues de Llobregat, Gavà, Castelldefels, Manresa, Cornellà de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet.

L’Ajuntament de Manlleu ha tornat a estar reconegut amb el Segell Infoparticipa amb la màxima menció a la transparència i qualitat de la informació pública, superant l’auditoria de transparència mantenint un grau de compliment del 100% dels 52 indicadors definits.


Imatges relacionades

180502 segell_infoparticipa.jpg

Data de modificació: 02/05/2018 12:23:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter