Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/4/2018

Lliurament de diplomes en reconeixement als esforços d'integració de les persones nouvingudes a Manlleu

La setmana passada es van fer dos actes de lliurament de diplomes a persones que fa menys de 3 anys que estan empadronades a Manlleu i que han finalitzat un curs de 90 hores de català, el curs de “Coneixement de l’entorn i la societat catalana”, que té una part teoria i una part de visites a diferents equipaments de Manlleu, el curs de Coneixements Laborals i si és el cas passar una prova de castellà.

El dimarts dia 17 d’abril, al Museu del Ter, es van lliurar els diplomes a les 17 persones que van assistir amb gran regularitat al curs de “Coneixement de l’entorn i la societat catalana”, que té una part de teoria i una part de visites a diferents equipaments de Manlleu  i que  té una durada de 35 hores.

El dijous dia 19 d’abril es van lliurar els Certificats de Primera Acollida, signats per l’Oriol Amorós i l’alcalde, a 10 persones que ja han fet tota la formació esmentada anteriorment. Aquest certificat és per a persones que només tenen el passaport i és previ i necessari per a la obtenció del permís de residència.

El curs de 90 hores de català al Consorci de Normalització Lingüística, el curs de “Coneixement de l’entorn i la societat catalana”, que té una part teoria i una part de visites a diferents equipaments de Manlleu,  el curs de Coneixements Laborals  i si és el cas passar una prova de castellà, són requisits per aconseguir el permís de residència.   

L’alcalde, Àlex Garrido, va felicitar als i les alumnes assistents als dos actes, i els va animar a continuar amb la formació i la participació en la vida social de Manlleu per continuar el procés d'integració i també a fi de poder acreditar l’arrelament, cosa que serà necessària per obtenir el permís de residència i al mateix temps el permís de treball.


Imatges relacionades

180425 lliurament_diplomes_integració.jpg

Data de modificació: 26/04/2018 15:06:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter