Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

25/4/2018

12a Marató de donació de sang a Manlleu

El proper dissabte 28 d’abril una àmplia unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits s’instal·larà a la Sala d’Exposicions de Can Puget. De 10 del matí a 9 del vespre es podran realitzar les donacions i paral·lelament es realitzaran activitats i actuacions al jardí per fer d’aquesta Marató una gran festa solidària.

El dissabte 28 d’abril es durà a terme una nova edició de la Marató de Donació de Sang a Manlleu. Serà la 12ª Marató. Una àmplia unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut s’instal·larà a la Sala d’Exposicions de Can Puget i durant tot el dia es podran realitzar les donacions. Paral·lelament es realitzaran moltes activitats i actuacions al jardí per fer d’aquesta Marató una gran festa solidària. L’horari serà de 10 a 21 hores, sense interrupcions. 

ACTIVITATS

11.30 h a 12.30 h: Joan Usart (cantautor manlleuenc)

12.30 h a 13.30 h: Actuació de la Penya Flamenca de Manlleu

16 h a 17 h: Em Torna la Samfaina (cançons i danses tradicionals )

17 h a 18 h: Exhibició de Swing

18 h a 19 h: Ball Country 

Per tal de poder efectuar la donació de sang només cal tenir més de 18 anys, un bon estat de salut i pesar més de 50 quilos. Cal recordar de portar el DNI. 

El donar sang és una activitat que hem d’anar repetint i cuidant, perquè sempre és necessària. Com l’any passat, s’ha fet una gran difusió per part de voluntaris de l’Associació de donants de Sang visitant centres educatius de Manlleu i explicant en què consisteix el procés de la donació. Amb accions com aquesta col·laborem a reforçar el nostre sistema sanitari, que és de tots i per a tots. 

Des de l’Ajuntament de Manlleu, l’Associació de Donants de Sang d’Osona i el Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut, convidem a tots els manlleuencs i manlleuenques a participar en aquesta activitat solidària i dedicar una petita part del nostre temps i de la nostra salut als altres. 

La teva sang diu coses. Comparteix-les a #MSangManlleu


Imatges relacionades

180424 marató_sang.jpg

Data de modificació: 25/04/2018 13:21:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter