Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

25/4/2018

M. Assumpta Suriñach Albareda, de Manlleu, guanya el Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2018 amb l’obra “Les cigonyes del sud”

El passat diumenge és va lliurar el XXIV Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu a l’Espai Rusiñol. L’acte s’emmarcava en la celebració de la Primavera (en)cantada a Manlleu i en el vermut Literari-lectura de textos per Sant Jordi - Poesia i narrativa en català: Rusiñol al Cau Faluga, organitzat per l’Associació Teatre Centre de Manlleu.

El premi de narrativa ciutat de Manlleu arriba enguany a la seva XXIV edició. L’objectiu del certamen és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana. 

El passat diumenge, dia 22 d’abril, va tenir lloc l’acte de lliurament del Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu a l’Espai Rusiñol, de Manlleu. La manlleuenca M. Assumpta Suriñach Albareda va ser la guanyadora d’aquesta edició amb l’obra “Les cigonyes del sud”. 

Els membres del jurat del XXIV Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu, format per Roger Font Riqué, Montserrat Llorens Baulenas i Anna Piella Cros, un cop revisats els treballs presentats en aquesta convocatòria i un cop efectuades les votacions donen com a guanyadora l’obra: 

1r premi : “LES CIGONYES DEL SUD” de M. Assumpta Suriñach Albareda, de Manlleu, amb 500€. 

Accèssit autor local: “Bata blanca”, de Cristina Maroto Serrat, de Manlleu, amb 300€. 

I les obres finalistes: 

1a obra finalista: “LA TORRE” de Gemma Romeu Puntí, de Tona. 

2a obra finalista: “LLUMS OPAQUES i OMBRES IL·LUMINADES” de Jennifer Rodà Casado, d’Olot. 

Les obres guanyadores i les finalistes es publicaran en un llibre per Témenos edicions.


Imatges relacionades

180424 lliurament_premis_narrativa.jpg

Data de modificació: 25/04/2018 11:58:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter