Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/4/2018

Lliurament de premis del 6è Concurs floral de Balcons i finestres i del 5è Concurs fotogràfic

18 balcons i 16 fotografies participen als respectius concursos.

Entre el 14 i el 19 d’abril ha tingut lloc el 6è concurs floral de balcons i finestres en el marc de la Primavera (en)cantada, en el que enguany hi han participat gairebé una vintena de balcons. El jurant, format per professionals del sector de les floristeries, va passar durant aquests dies a veure els balcons participants i a fer les seves valoracions. El divendres 20 d’abril l’Alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i la regidora de Participació Ciutadana, Maite Gallifa, van fer l’entrega de premis a ¾ de 7 de la tarda a la Plaça Dalt Vila.       

El jurat va decidir donar el primer premi a Magda Clota pel balcó que portava per títol “Bzzzzzzz” fent referència al zumzeig de les abelles. El va valorar molt positivament perquè va considerar que era un balcó ben treballat, primaveral, alegre, colorista i coordinat. El segon premi va recaure en el balcó de Josep Terradellas, del que es va valorar positivament la seva sobrietat i que fos fet amb material natural.

En paral·lel al concurs de balcons es celebra cada any un concurs fotogràfic de balcons i finestres. El guanyador del primer premi va ser Xavier Serra per la fotografia “Sobre escales” i en segon lloc Jordi Lorenzo per la fotografia “passeig Dr. Oliveras, 132”.

Tant en un concurs com en l’altre, els primers premis són un dinar o sopar per a dues persones en un restaurant de Manlleu i els segons premis un lot de productes gastronòmics locals.

      

 

 


Imatges relacionades

SEGON PREMI CONCURS FOTOGRAFIA 2018.jpg
PRIMER PREMI CONCURS FOTOGRAFIA.jpg
BALCÓ PRIMER PREMI.jpg
BALCÓ SEGON PREMI.jpg
entrega segon premi concurs floral.jpg
entrega primer premi concurs floral.jpg

Data de modificació: 24/04/2018 08:23:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter