Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

17/4/2018

Les obres d’ampliació del Pont de Can Molas avancen segons el calendari previst

Segons la direcció d’obra els assajos fets a l’estructura interna del pont han donat millors resultats als previstos en el projecte, fet que permet continuar avançant sobre el calendari previst i amb possibilitat de reduir el termini d’11 mesos.

Passat el primer mes des del tancament del Pont de Can Molas i l’inici de les obres d’ampliació del mateix informem de l’estat actual de l’obra. En aquest primer mes s’han dut a terme els treballs de fressat d’asfalt i demolició de paviment de les voreres de la plataforma del pont i adequacions de l’entorn. S’ha realitzat l’execució i connexió provisional de serveis afectats (la canonada d’aigua potable i la d’Aigües Vic) mantenint sempre el servei als veïns, i s’està procedint a l’eliminació i adequació dels serveis existents que estan penjats sota el pont (canonada de Aigües Vic i Telefònica). Part d’aquestes canonades són de fibrociment i per aquest motiu ha calgut seguir el protocol establert per l’extracció d’aquest material.

Durant el proper mes es preveu seguir amb l’eliminació de serveis afectats i començar els talls longitudinal i transversal amb l’objectiu d’extreure una bona part del tauler actual (començant per les parts de voladís i alternant els dos costats).

Segons la direcció d’obra, els assajos fets a l’estructura interna del pont han donat millors resultats als previstos en projecte, i per tant el ritme de l’obra no s’ha de veure afectat per aquest motiu.

El termini oficial previst de l’obra és d’11 mesos, havent-hi el compromís per part de totes les parts implicades d’intentar reduir-lo. Es considera que el termini real pot ser menor, però s’anirà concretant a mesura que avanci l’obra.


Imatges relacionades

obres_pont_2.jpg
obres_pont_1.jpg

Data de modificació: 17/04/2018 13:45:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter