Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

10/4/2018

Campanya pel control de gavians a Manlleu

Durant tot el mes d'abril estarà activa la campanya per controlar la població d'aus urbanes del municipi. Per incidències o dubtes podeu contactar amb el servei de Salut Pública de l'ajuntament al 93 8510848 o a salutpublica@manlleu.cat

Com cada any, des del mes de març i sobretot durant el mes d’abril es realitza la campanya pel control de gavians a Manlleu per vetllar per l’equilibri de la població d’aus urbanes del municipi, evitar que es converteixin en un problema de salut pública i assessorar a la ciutadania sobre com prevenir les molèsties derivades de la presència d’aquestes aus al casc urbà i col·laborar en la gestió i minimització dels seus efectes.

Sobretot el mes d’abril que és quan crien els gavians hi solen haver forces incidències que es poden allargar fins l’estiu. Són molt important les actuacions de punxar els ous durant el mes d’abril per evitar un augment de la població. 

Si teniu dubtes o incidències al respecte podeu contactar amb el servei de Salut Pública a salutpublica@manlleu.cat o al telèfon 938510848 o amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana al 93 8506666. 


Imatges relacionades

180409 control_gavians.jpg

Data de modificació: 10/04/2018 12:48:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter