Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

9/4/2018

“El Mercat et cuida”, nou servei de dietista al Mercat Municipal de Manlleu

A partir del dijous dia 12 d’abril l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu posa en marxa un nou servei de dietista que s’oferirà els dijous de 15 a 20 h al mateix mercat.

El Mercat Manlleu aposta des del 2011 per ser difusor de bones pràctiques culinàries i dietètiques mitjançant l’activitat de cuina que es dur a terme, setmanalment, a l’Aula del Mercat. Ara fa un pas més en la promoció d’uns bons hàbits alimentaris i en el foment d’un estil de vida saludable posant en marxa el servei “El Mercat et cuida”. 

Aquest servei que complementarà la línia de tallers “Cuina Conscient”, on s’aprèn a reconèixer els beneficis dels aliments i es donen consells per fer la compra i organitzar la nevera per reduir el malbaratament alimentari, ofereix un assessorament individual de dietista-nutricionista a càrrec d’un equip multidisciplinari de professionals. 

El servei s’oferirà tots els dijous de 15 a 20h, a la botigueta del Mercat Municipal, situada al local comercial número 11 (cantonada C/Pintor Guàrdia amb la Plaça del Mercat). Per a més informació i demanar hora cal trucar al telèfon 61648 7762. 

L’Associació de Comerciants aposta , amb aquesta acció, per la sensibilització sobre la importància de l’alimentació saludable amb productes de temporada i de proximitat, juntament amb la pràctica d’algun tipus d’activitat física, de manera regular, com a combinació perfecta per gaudir d’una bona salut física i mental.

 

 

 


Imatges relacionades

180409 el_mercat_et_cuida.jpg

Data de modificació: 09/04/2018 14:08:40

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter