Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/4/2018

Manlleu celebra el 3r Fòrum PEC (Projecte Educatiu de Ciutat)

El dissabte dia 14 d’abril, el Museu del Ter acollirà durant tot el matí la tercera edició d’aquesta trobada anual de reflexió i debat sobre el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu. El fòrum començarà a les 9.30 del matí i s’allargarà fins a les 13h.

El proper dissabte dia 14 d'abril, Manlleu acollirà el III Fòrum del Projecte Educatiu de Ciutat. El Fòrum PEC és un espai anual de reflexió i debat sobre el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu. Sota el lema A Manlleu, tothom educa!, la jornada està oberta a tothom que vulgui participar i aportar la seva opinió sobre l'educació a Manlleu, tant personal del món de l’educació, com membres d’entitats i persones a títol individual. 

Durant la jornada es presentaran els diferents projectes que ha impulsat el PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) durant aquest últim any, entre ells el Projecte Viladomat, fruit de l’aliança entre l’Escola Municipal de Manlleu i l’Escola Puig-Agut. Per complementar la presentació, els infants de P5 de l’Escola Puig-Agut faran un petit concert de cant coral. 

El focus d’aquest tercer fòrum es centrarà en l’Educació360 – Educació a temps complet, una aliança impulsada per la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica. Carles Barba, director de l’aliança, i Núria Larroya, membre de l’equip coordinador de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, presentaran la línia Educació360. 

Manlleu ha estat un dels 11 ajuntaments que han impulsat projectes d’Educació360 i que esdevindran laboratoris per aplicar i transferir experiències d’èxit en altres municipis. Aquest projecte té com a repte oferir més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la vida, connectant l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu. Joves i infants construeixen així el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. 

Després de les presentacions, es realitzaran diversos tallers participatius que giraran entorn a 3 grans temes: Equitat, Connexió dels espais lectius i no lectius i Oportunitats educatives que ofereix Manlleu. 

Aquesta és una jornada oberta a tothom i es vol comptar amb el màxim de participació per tal de crear un debat ric i constructiu.

Les persones que vulguin assistir-hi poden inscriure’s a través del formulari que trobareu al següent enllaç

-- Inscripció III Fòrum PEC

 


Imatges relacionades

180405 programa_fòrum_PEC.jpg

Enllaços relacionats

Data de modificació: 04/04/2018 14:13:00

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter