Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/4/2018

Les beques menjador del Centre de Dia Josep Roqué i Castell són l’opció més votada per destinar els diners que l’Ajuntament de Manlleu va recaptar en la 2a subhasta de quadres

El proper dijous, 12 d’abril, a 2/4 de 4 al Centre de Dia Josep Roqué i Castell, l’alcalde i la regidora de Participació Ciutadana faran entrega dels 1.150€ recaptats als representants del centre.

El 22 de desembre de 2017 l’Ajuntament de Manlleu va organitzar la tercera edició de la subhasta de quadres. Es van posar a subhasta 65 obres de propietat municipal entre pintures i dibuixos i hi van assistir 18 persones. Es van adquirir un total de 19 obres i l’ajuntament va obtenir uns ingressos de 1150 euros. 

Novament, la voluntat de l’Ajuntament era que els fons econòmics obtinguts es destinessin a una acció o iniciativa social i que el destí es decidís comptant amb la participació de la ciutadania. 

Entre el 15 de febrer i el 15 de març la ciutadania hi va poder participar a través d’una enquesta habilitada al web municipal. El requisit per poder participar era tenir una adreça de correu electrònic i les condicions per fer-ho eren les següents: només es podia escollir una opció i només es podia participar una vegada. Si es feia més d'un cop, l' única resposta considerada vàlida era la primera. 

Els tres projectes candidats proposats per l’Ajuntament van ser: 

  • Beques menjador pel Centre de dia Josep Roqué.
  • Compra de llibres per als centres escolars de Manlleu.
  • Banc d’aliments del Sarró. 

Durant el mes que va estar activa l’enquesta es van obtenir 419 respostes de les quals 381 es van considerar vàlides. D’aquestes 381 respostes vàlides, un 56.4% (215) es van decantar per les beques menjador pel Centre de Dia Josep Roqué, un 23.1% (88) per la compra de llibres per als centres escolars i el 20.5% restants (78) per al banc d’aliments del Sarró. 

El projecte que va obtenir més suports, per tant, va ser “Beques menjador”, del Centre de Dia Josep Roqué i Castell.

L’Ajuntament s’havia compromès a tirar endavant el resultat de la votació ciutadana i per això s’ha organitzat un acte d’entrega dels diners recaptats que tindrà lloc el proper dijous 12 d’abril a 2/4 de 4 al Centre de Dia Josep Roqué i Castell, carrer Montseny, 72 de Manlleu. Està previst que a l’acte hi assisteixin: 

  • Àngels Romeu, Directora de la Fundació de l’Hospital de St. Jaume.
  • Jaume Castellano, Gerent de la Fundació de l’Hospital de St. Jaume.
  • Àlex Garrido, Alcalde de Manlleu.
  • Maite Gallifa, Regidora de Participació Ciutadana i adjunta de Cultura.

Imatges relacionades

Aj Manlleu text a sota BN.jpg

Data de modificació: 04/04/2018 13:55:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter