Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

26/3/2018

Can Puget acull l’exposició "El Cabrerès, retrats musicals" del Grup Fotogràfic Cabrerès

L’exposició, una trentena d’imatges en blanc i negre, es podrà veure del 7 al 29 d'abril a Can Puget. La inauguració serà el divendres 6 d’abril, a les 20 h i estarà amenitzada amb música en viu interpretada per diversos dels protagonistes de l’exposició.

Un tret característic del Cabrerès és la seva vinculació amb la música. Compositors, intèrprets, cobles, corals, grups, cantautors i mestres han enriquit des de sempre, sovint passant d'una generació a l'altra, la  vida cultural d'aquestes contrades coronades per la serra de Cabrera i Aiats. 

L'exposició "El Cabrerès, retrats musicals" és un projecte coral endegat pel Grup Fotogràfic Cabrerès que, a manera d'homenatge però també amb esperit documental, pretén donar a conèixer aquesta riquesa musical. Es tracta de prop d’una trentena d’imatges en blanc i negre on, en llocs singulars de la zona, es presenta un ampli ventall de persones vinculades a la música tot i no haver pogut incloure a tothom. Terra, música i sentiment reunits davant la vostra mirada. 

El Grup Fotogràfic Cabrerès es va formar la passada tardor, amb la intenció de canalitzar i potenciar l'afició a la fotografia d'un seguit de fotògrafs de la zona. Es pot dir que aquest projecte és la seva òpera prima. 

"El Cabrerès, retrats musicals" es podrà visitar a la sala d’exposicions de Can Puget del 7 al 29 d'abril, horari de visita: de dijous a diumenge de 18 h a 20 h. L’exposició s’inaugurarà el divendres 6 d’abril, a les 20 h, i l’acte estarà amenitzat amb música en viu interpretada per diversos dels protagonistes de l’exposició. En concret participaran de l’acte “La casa per la teulada" (Mariona Vilar, Jordi Tolosa i Helena Vilar), Roger Pujol, Clara Ferrer, Josep Casadesús, Joan Crosas, Ramon Vilar i Joan Lluís Comajoan. 

Des del GFC comenten que “No esperem que us agradi. És que en tenim la certesa. Us agradarà”. 

Aquesta exposició forma part de les activitats organitzades en el marc de la Primavera (en)cantada de Manlleu. 

Per a més informació podeu contactar amb Enric Santiañez, 605 078 793


Imatges relacionades

180327 Cartell_retrats_musicals.jpg

Data de modificació: 26/03/2018 12:47:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter