Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

22/3/2018

Manlleu rep el reconeixement a la implantació i ús dels serveis d’Administració electrònica en el marc del Congrés de Govern Digital

Ahir, l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va assistir a la III edició dels Reconeixements d’Administració Oberta de Catalunya als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’Administració digital a les seves organitzacions. Manlleu es situa entre els 10 primers municipis catalans de la seva categoria, de 20.000 a 50.000 habitants.

L’acte d’ahir, celebrat en el marc del Congrés Govern Digital que es celebra aquests dies al CCCB, va premiar la implantació de l’Administració digital a ajuntaments i consells comarcals catalans. Els reconeixements s’atorguen en base al 'Mapa d’administració electrònica a Catalunya' que realitza el Consorci AOC a partir de l’anàlisi d’uns 25 indicadors objectivables de la disponibilitat i activitat dels serveis digitals que s’ofereixen a la ciutadania.  L’anàlisi de les pàgines web dels ens es va dur a terme durant el segon semestre de 2017 i recull les dades de 948 ajuntaments catalans. El "Mapa d’administració electrònica” és una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals. Aquests guardons premien la tasca dels ajuntaments i consells comarcals capdavanters a Catalunya en la transformació digital.


Imatges relacionades

180322 reconeixement_AE.JPG

Data de modificació: 22/03/2018 14:07:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter