Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

19/3/2018

Gah Ensemble, música i dansa tradicional iraní per iniciar un nou Cicle de Concerts dels Amics de la Música Manlleu

El concert serà el divendres, 23 de març, a les 9 del vespre a Can Puget. GAH ENSEMBLE és un grup integrat per músics pertanyents a diferents tradicions culturals (Iran i Europa), que combina la sonoritat ancestral d’instruments iranians com el daf, el santur o el tar, amb instruments occidentals com el violí, el violoncel o el clarinet.

Amics de la Música de Manlleu enceta el cicle de l’any 2018 amb un concert de Música tradicional iraniana, música persa, amb GAH ENSEMBLE. 

GAH ENSEMBLE és un grup  integrat per músics pertanyents a diferents tradicions culturals (Iran i Europa), que combina la sonoritat ancestral d’instruments iranians com el daf, el santur o el tar, amb instruments occidentals com el violí, el violoncel o el clarinet.

El grup, dirigit pel seu fundador i compositor Alireza Farrokhzadi (guanyador tres vegades del prestigiós Festival Internacional de Música Fajr, Iran), presentarà a Manlleu l’espectacle musical: Aane Asheghi “Instant d’amor”, amb la finalitat de donar a conèixer la màgia i l’espiritualitat de la música tradicional persa a occident. 

“Instant d’amor”, basat en temes tradicionals iranians i composicions d’Alireza Farrokhzadi amb arranjaments d’Amir Khataee i de Gener Salicrú pel trio clàssic, compta amb la coreògrafa i ballarina Anaïs Muñoz i Casacuberta i amb il·luminació d’Antoni Font. 

El concert serà el divendres, 23 de març, a les 9 del vespre a la sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). El preu de l’entrada és de 8 euros,  gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.


Imatges relacionades

Cartell Gah Ensemble

Data de modificació: 19/03/2018 11:28:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter