Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

16/3/2018

Manlleu presenta un projecte integral de modernització del PAE Manlleu valorat en més 2 milions d’euros a la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Manlleu ha presentat un projecte integral de 2.158.000 euros a la Diputació de Barcelona dins del programa d’ajuts de Pla de modernització de polígons.

Manlleu ha presentat a la Diputació de Barcelona un projecte integral de modernització del PAE Manlleu valorat en més 2 milions d’euros. La resolució de la convocatòria, de concurrència competitiva, es preveu pel mes de juny. 

El projecte presentat és una aposta per a la millora del PAE Manlleu, que inclou les zones de La Coromina, El Verdaguer i la Font de Tarrés. El PAE de Manlleu compleix els requisits de la convocatòria, que són tenir més de 50 Ha, més de 100 empreses i més de 1.000 treballadors. 

Aquest projecte es va presentar el passat mes de febrer a la Taula d’Indústria de Manlleu, formada per empresaris i agents econòmics i socials relacionats amb la indústria. El projecte és fruit del treball conjunt de l’Àrea de Serveis Territorials i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu i compta amb el suport explícit de l’Associació d’Empresaris de Manlleu, Foment i més de 30 empreses del municipi. 

El projecte integral que presenta Manlleu es basa en el Pla d’Acció de Dinamització de Polígons elaborat el 2016, que recull les accions prioritàries en tots els àmbits en el termini 2016-2020. La inversió permetria una actuació important en aspectes com infraestructures, subministraments, eficiència energètica i comunicació. 

Les actuacions que preveu el pla són: 

  1. Renovació de part de la xarxa d’aigua potable del polígon industrial de Manlleu (inclou la xarxa d’hidrants).
  2. Construcció del col·lector del Torrent del Perer entre els carrers Alp i Sogorb
  3. Remodelació dels enllumenats públics
  4. Implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al PAE Manlleu.
  5. Millora de l’accés al PAE i millora integral d’accessibilitat al polígon
  6. Millora del ferm de les voreres i les calçades
  7. Implantació de la infraestructura de la fibra òptica
  8. Creació d'un web i aplicacions per a la promoció dels PAE.
  9. Senyalització horitzontal i vertical

Imatges relacionades

Escut Ajuntament de Manlleu

Data de modificació: 16/03/2018 13:41:34

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter