Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

14/3/2018

15 entitats de Manlleu es beneficien d'una formació sobre captació de noves fonts de finançament

Anualment des de l'ajuntament es proporciona una oferta formativa específica adreçada al teixit associatiu.

L’ajuntament de Manlleu, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, treballa per donar suport a les entitats en diversos àmbits i un d’ells és el de la formació. Amb la voluntat d’oferir a les entitats recursos sobre temes que puguin ser del seu interès i que contribueixin a tirar endavant la seva activitat, anualment s’ofereix una oferta formativa sobre un tema concret adreçada al teixit associatiu del municipi.

Enguany la formació s’ha centrat en la captació de fons o fundraising ja que és un dels elements clau per a la majoria d’entitats. En aquesta línia, s’han organitzat dues sessions per millorar el coneixement i la formació dels participants en l’àmbit de la captació de noves fonts de finançament en el sector no lucratiu. Va tenir lloc els dies 5 i 12 de març al Centre Cívic Frederica Montseny i van comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Pere Tarrés.

Hi van participar responsables de 15 entitats de Manlleu i es va treballar sobre el context actual del tercer sector, els elements claus per a la captació de recursos i les diverses opcions que les entitats tenen al seu abast per obtenir recursos, com campanyes de publicitat, col·laboracions amb empreses o amb persones famoses, actualització de les quotes de socis, entre d’altres.

En ocasions anteriors s’han fet cursos per millorar la comunicació de les associacions o la gestió econòmica.

 


Imatges relacionades

20180305_195134.jpg
20180305_194858.jpg

Data de modificació: 14/03/2018 09:39:57

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter