Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/8/2016

Finalitza el casal d’estiu municipal de Manlleu

El passat divendres, 29 de juliol, va finalitzar el casal d’estiu municipal dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb un tarda d’espectacles musicals al pavelló de La Salle.

La tarda del divendres 29 de juliol, al pavelló de la Salle, els nens i nenes que van participar del casal d’estiu municipal de Manlleu van fer gaudir els seus pares, mares i familiars amb els espectacles musicals que van preparar i que estaven relacionats amb l’eslògan que enguany descrivia el casal:  “L’espai i els astronautes”. 

El casal d’estiu va començar l’última setmana de juny i va finalitzar l’última de juliol. Aquestes cinc setmanes tots junts van convertir el col·legi La Salle en una gran “estació especial”, on varen gaudir de les activitats que els monitors de l’empresa Anigami, empresa que organitza el casal, els va preparar. A més a més de les activitats que feien dins de La Salle,  van fer a diferents espais de Manlleu esports de natura i aventura: escalada rupestre, tirolines, navegació amb piragües, tir amb sarbatana, jocs tradicionals, activitats d’aigua, acampada... i també van visitar els horts de can Sanglas i el campanar de l’església parroquial Santa Maria. 

Aquest any hi ha participat 170 nens i nenes en total, alguns hi han anat totes les setmanes i d’altres setmanes soltes.

 

 


Imatges relacionades

160801 casal estiu sala
160801 casal estiu grup

Data de modificació: 02/08/2016 09:09:28

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter