Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

28/2/2018

Carlota Delgar torna a Can Puget amb l’exposició Amansint Babuins

El divendres 2 de març, a les 9 del vespre, s’inaugurarà la mostra de Carlota Delgar a la Sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu. L’exposició AMANSINT BABUINS, una trentena de pintures a l'oli i aquarel·les de mig i de gran format que tenen com a fil conductor la relació de persones amb animals, es podrà veure fins el dia 25 de març.

L’exposició AMANSINT BABUINS s’inaugurarà el divendres 2 de març, a les 9 del vespre, i es podrà veure fins el dia 25 de març. Són una trentena de pintures a l'oli i aquarel·les de mig i de gran format que tenen com a fil conductor la relació de persones amb animals. 

L’artista, Carlota Delgar, comenta: “He triat aquesta temàtica perquè m’agrada observar la bellesa dels animals, sobretot en llibertat, i l’estat d’ànim que provoquen en les persones que ens hi relacionem. Els hi agraeixo els moments de calma i felicitat que em proporcionen. M’agrada sobretot la capacitat que tenen de viure intensament el present, sempre amb tots els sentits desperts, sense judicis ni expectatives. Un gat pot estar-se quiet durant hores respirant plàcidament; trobo que el seu silenci s’encomana. Tan de bo hagi pogut copsar i reflectir alguns d’aquests moments en la meva obra.” 

Aquesta exposició forma part de les activitats organitzades en el marc del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona a Manlleu. 

Carlota Delgar ja va exposar a Can Puget ara fa cinc anys, amb La Cara Oculta, on retratava persones d’altres ètnies. Com ella afirma “el retrat em fascina”. 

L’exposició es podrà visitar del 3 al 25 de març de 2018, a la sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. 

Per a més informació podeu contactar amb la mateixa artista, Carlota Delgar, 637561703. Podeu seguir-la a Instagram, Facebook, Vimeo, Twitter i Linkedin.


Imatges relacionades

Cartell Amansint Babuins
Imatge Carlota Delgar

Data de modificació: 01/03/2018 15:19:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter