Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

30/1/2018

Can Puget acull els olis “Trajectes i parades” d’Empar Barcons

L’exposició, que mostra sobretot quadres de trens, bars i retrats, s’inaugurarà el divendres dia 2 de febrer, a les 8 del vespre, i es podrà visitar fins el 25 de febrer, a la sala d’exposicions de Can Puget.

L’any 2014 Empar Barcons va fer, també a Can Puget, l’exposició “Vaques, famílies i flors”, i ara exposa els olis que ha pintat aquests tres últims anys; Són sobretot quadres de trens, bars i retrats. Com tota la seva producció, parteix de fotografies fetes per ella mateixa, la majoria procedents dels viatges que ha fet sobretot per Àsia, Àfrica i Amèrica del Sud. 

Segons l’artista “alguns dels records dels viatges van quedar fixats com a fotografies, i algunes d’aquestes fotografies, en alguns casos després de molts anys, han reviscut com a records a l’hora de convertir-les en quadres”. 

Empar Barcons és alumna de Joan Peiron (El Taller, Vic). 

L’exposició s’inaugurarà el divendres dia 2 de febrer, a les 8 del vespre, i es podrà visitar fins al 25 de febrer, a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu (Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre). 

Per a més informació podeu contactar amb la mateixa artista, Empar Barcons, 648 698 421.

 


Data de modificació: 30/01/2018 13:44:31

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter