Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/1/2018

Ple ordinari de 23/01/2018

Nota de premsa amb les resolucions de govern aprovades al ple del mes de gener celebrat ahir, dimarts dia 23 de gener de 2018.

RESOLUCIONS DE GOVERN: 

S’aprova per unanimitat: 

  • Aprovació del Pla de prevenció i atenció a l'absentisme i l'abandonament escolar de Manlleu 

Podeu consultar el document aprovat a: http://transparencia.manlleu.cat/accio-de-govern/plans-i-estrategies/pla-de-prevencio-i-atencio-a-l-absentisme-i-l-abandonament-escolar-2017.htm  

 

INFORMACIÓ DE LES REGIDORIES

Participació Ciutadana – Maite Gallifa

La regidora comenta que es va realitzar ja la segona subhasta de quadres, en breu es comunicarà la recaptació recollida i es donaran 3 opcions per què la ciutadania pugui escollir on volen que es destinin els diners recaptats.

La regidora explica també que dijous passat es va presentar la programació de TxT del primer semestre de 2018. La primera activitat d’aquest any serà el 15 de febrer amb el “Temps x visitar l’antiga fàbrica de can Llanas”.

 

Seguretat Ciutadana, Salut Pública i Consum i Gent Gran – Carme Trillas

La regidora comenta que des de principis de gener la Policia Local de Manlleu ja vesteix els nous uniformes, que inclouen una senyera al braç esquerre identificant els policies locals com a integrants d'un únic sistema de seguretat pública. Es va fent la compra dels nous uniformes paulatinament. 

Carme Trillas comenta també que Manlleu fa un pas més en la millora de l’espai cardioprotegit i que s’han instal·lat 3 nous desfibril·ladors (DEAs) als centres educatius de l’Institut del Ter, l’Escola Puig-Agut i l’Escola El Carme Vedruna. Amb aquests 3 Manlleu ja suma un total de 18 aparells DEA’s repartits per equipaments esportius, centres mèdics, centres escolars i equipaments municipals.

La regidora explica també que es farà una nova edició del Curs d’història que ja s’ha realitzat altres vegades a la Residència AURA.

 

Hisenda i Educació – Marta Alsina

La regidora comenta que el pressupost 2018 ha entrat ja en vigor en data 19/01/2018.

A nivell d’Educació Marta Alsina explica que el passat dilluns es va iniciar un nou espai de debat entre els 3 ajuntaments de la comarca que tenen PEC (Pla Educatiu de Ciutat) Manlleu, Vic i Torelló. Els 3 regidors i els 3 tècnics educació s’han reunit per compartir experiències i abordar projectes comuns, com per exemple l’escola de segones oportunitats. Es preveu que es vagin fent reunions periòdiques entre tècnics i polítics.

 

Alcaldia, Cultura i Serveis Socials – Àlex Garrido

L’alcalde comenta, a nivell de Cultura, que ja s’ha adjudicat l’obra del teatre Centre. En les properes 2 o 3 setmanes l’empresa guanyadora ha d’acabar de presentar documentació i ja es podran iniciar les obres que tindran una durada de 9 mesos.

L’alcalde felicita el Gremi de Tonis per haver fet, de nou, una festa exitosa i lluïda.

 

Urbanisme i Esports – Enric Vilaregut

El regidor explica que la Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació del projecte de redacció del POUM a l’empresa Land Urbanisme i Projectes d’Olot. El regidora comenta també que en la propera junta es passarà l’adjudicació de les obres del Verdaguer.

 

Medi Ambient – Maica Bassas

La regidora comenta que va assistir a la Comissió de seguiment de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Es va fer una sessió temàtica sobre l’Economia Circular per preparar l’assemblea anual de la xarxa que serà l’1 de març.

 

Noves Tecnologies, Transparència, Atenció Ciutadana i règim intern i Habitatge – M. Josep Palomar

La regidora comenta que en breu es presentarà l’informe amb dades de l’OAC en el seu primer any de funcionament. La regidora explica també que a partir de la 2a setmana de febrer es posarà en funcionament el servei de “cita prèvia” per donar una millor atenció a la ciutadania.


Imatges relacionades

Escut Ajuntament de Manlleu

Data de modificació: 24/01/2018 12:13:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter