Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/1/2018

Manlleu convoca de nou el Concurs de Dibuix Manga

Des del 15 de gener i fins el 15 de març es podran lliurar les obres candidates als premis del Concurs de Dibuix Manga de Manlleu, que enguany arriba a la seva 13a edició.

Des del passat 15 de gener està oberta la convocatòria i el termini de presentació d’obres per participar al 13è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu. Com cada any, hi ha premis en metàl·lic, lots de manga i anime, vals de regal, entrades pel Saló del Manga de Barcelona i abonaments pel Festival Nits de Cinema Oriental de Vic. 

El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu està organitzat per l'Estudi Tres Llunes i l’Ajuntament de Manlleu - Servei de Joventut. El concurs compta amb el suport de La Font 23, Mimcord, Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Vicens Piera, Kritic Còmics, Japanzone.cat i l’Escola Joso entre d’altres. 

La cerimònia d’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 21 d’abril, a les 18:30 h, a la sala d’exposicions de Can Puget. Més endavant es detallarà el programa d’actes. 

Des de l’organització del concurs comenten que “a la llarga, ens agradaria convertir el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu en un referent de la ciutat, com ho és per exemple el Festival de Cinema de Muntanya per Torelló”. 

Més informació: www.facebook.com/ConcursManga / www.concursmanga.com

 


Imatges relacionades

180119 concurs_manga

Documentació adjunta

Data de modificació: 08/02/2018 12:09:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter