Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/7/2016

Comerciants de Cardona i Solsona visiten Manlleu per conèixer el MAB Manlleu i el model de dinamització comercial de la ciutat

La visita es va realitzar el passat 18 de juliol. Un grup de 14 persones entre comerciants, tècnics dels 2 ajuntaments i la cap de la Secció d'Empresa dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, van participar d’aquesta jornada que va combinar reunions de treball i visites a comerços.

Una delegació de 14 persones de les associacions de comerciants de Solsona i Cardona, els tècnics dels 2 ajuntaments i Dolors Presagué Cap de la Secció d'Empresa a la Catalunya Central, van visitar Manlleu per conèixer de prop el projecte de dinamització comercial que porta a terme el MAB Manlleu. 

L’associació MAB Manlleu és coneguda per l’èxit de les campanyes de promoció comercial que organitza, per això, després d’un primer contacte, la presidenta de l’associació de comerciants de Manlleu, Sílvia Matavacas, i les dinamitzadores del MAB van fer una exposició detallada de les campanyes que s’estan duent a terme a Manlleu i els diferents serveis que l’associació ofereix als establiments associats. 

Tot seguit es va fer una visita a diversos establiments comercials de Manlleu que són referents per la seva innovació en el sector. Els visitants van valorar positivament el fet de visitar establiments comercials i comentaven que els va agradar molt el que van veure fent la visita a peu de carrer.


Imatges relacionades

160721 visita_comerciants_solsona_cardona

Data de modificació: 21/07/2016 10:57:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter