Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/12/2017

BADANADAL 2017: un parc de gel, un parc de nadal, i un ampli programa d’activitats per a totes les edats per viure les festes de Nadal a Reis a Manlleu.

El proper divendres dia 8 de desembre a les 17.30h es farà la inauguració de la pista de gel (que funcionarà des del mateix dia 8 a les 11 del matí). A les 17.30 es farà l’encesa dels llums de Nadal i de l’arbres de la pista.

Durant 31 dies (del 8 de desembre al 7 de gener de 2018), el centre de Manlleu es transformarà, de nou, en un parc de gel, especialment pensat i ambientat per que els infants i el jovent gaudeixin de la màgia d’aquestes festes. 

Paral·lel al BadaNadal trobareu també una nova edició de la Pop Up Store de Manlleu, l’ExPress. 

L’ExPress és l’aparador del comerç de Manlleu, la botiga de les botigues, un espai modern on les botigues exposen i venen els seus productes. Un espai ambientat de manera especial per sorprendre el visitant i posar en valor la qualitat del comerç de Manlleu. L’ExPress permet reunir el comerç en un únic espai, de manera que els visitants poden conèixer el comerç de Manlleu de manera fàcil i còmoda, sense haver-se de desplaçar massa i des d’aquest espai emblemàtic situat a la plaça Fra Bernadí. 

Al web www.badanadal.cat trobareu més informació sobre les activitats.

 


Imatges relacionades

171204 bada_express

Data de modificació: 04/12/2017 12:43:22

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter