Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

4/12/2017

El dia 18 de desembre s’iniciarà el període d’inscripció dels cursos de natació pel segon trimestre

Els cursos del segon trimestre s’iniciaran el dilluns 8 de gener .

A partir del dilluns dia 18 de desembre, s’inicia el període d’inscripció dels cursos de natació pel segon trimestre. Durant la setmana del 18 al 23 de desembre es podran inscriure les persones participants als cursos del primer trimestre, mentre que a partir del dia 27 de desembre, la inscripció estarà oberta a la resta de gent. 

En el moment de la inscripció als cursets s’haurà d’abonar l’import íntegre. El pagament es podrà fer en efectiu o targeta. 

Els cursos segueixen la periodicitat del calendari escolar, és a dir, estructurats en 3 trimestres. La durada d’aquest segon trimestre serà d’11 sessions de 45 minuts i s’iniciaran el dilluns dia 8 de gener i finalitzaran el divendres 23 de març. 

Les inscripcions es tramitaran a la recepció de la Piscina Municipal en tot l’horari d’obertura de la instal·lació: de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i el diumenge de 10 a 14h. 

Per tramitar la inscripció serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas de que el cursetista sigui menor d’edat. 

Per a més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 851 13 55. La informació també la podreu trobar a www.manlleu.cat

 


Imatges relacionades

Escut Ajuntament de Manlleu

Documentació adjunta

Data de modificació: 04/12/2017 11:22:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter