Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

23/11/2017

Tretze comerços participen al Retail Tour d’aquest any a Londres

El retail es va fer el passat cap de setmana, i va consistir en un seguit de visites a diferents entorns comercials de Londres: Spitalfields, Portobello, Baker Street i Bond Street i el Box Park Shoreditch, renovat districte comercial al mig de la ciutat de Londres.

Un total de 13 comerços van participar en el Retail Tour que cada any organitza l’Ajuntament de Manlleu i que consisteix en realitzar un circuit formatiu, experiencial i de caire lúdic al llarg de les zones comercials i turístiques més emblemàtiques de les diferents ciutats que es visiten, enguany Londres. Els comerciants van acompanyats d’un professional del retail i de la tècnica de comerç de Manlleu. 

El viatge va consistir en un seguit de visites a diferents entorns comercials de Londres, com  Spitalfields, Portobello, Baker Street i Bond Street i el Box Park Shoreditch, renovat districte comercial al mig de la ciutat de Londres, on la  presència d’oficines ha estimulat l’obertura de nous comerços que creen tendència i són un referent d’innovació. La combinació de sectors tradicionals amb d’altres més moderns dóna un resultat molt òptim per al propi barri, fet que permet veure diferents maneres de gestionar i diferents visions comercials. 

L’acompanyament de l’expert en retail permet respondre a preguntes: Com treballen els establiments comercials la seva imatge comercial? I la col·locació dels productes? Com és l’ambientació comercial de les botigues? Quina experiència comercial promouen en el visitant que les fa tan singulars? 

El grup de persones que ha fet el Retail Tour comentava com a conclusions i com a aprenentatges del viatge que “s'ha evidenciat la importància de l’entrada en un establiment comercial. Hem conegut nous conceptes i les tendències més novedoses per aproximar-se al consumidor i ha quedat palesa la important relació entre l'urbanisme i la dinamització de l'àmbit comercial d'una ciutat”.


Imatges relacionades

171123 retail london bus
171123 retail london grup

Data de modificació: 23/11/2017 12:30:22

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter