Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

15/11/2017

Concert del duo Mínima distància, saxo i contrabaix, amb David Salleras i Oriol González a Manlleu

El proper diumenge 26 de novembre a les 6 de la tarda, a la sala d’exposicions de Can Puget, Amics de la Música de Manlleu continua la seva programació anual i ho fa amb el duo Mínima distància, un duo de saxo i contrabaix amb el saxofonista David Salleras i el contrabaixista Oriol González.

Mínima distància és un projecte que va néixer de la necessitat dels dos músics, David Salleras i Oriol González, per viure la música clàssica des d’una sonoritat moderna. El llenguatge de la música de Salleras entronca amb la tradició popular tot i inspirar-se en les formes clàssiques i amb el llenguatge d’autors com Piazzola o Albéniz. 

Actualment les obres de Salleras són interpretades per saxofonistes de tot el món. La seva flexibilitat i coneixement de diferents gèneres musicals, juntament amb les seves idees úniques, s’ha traduït en una carrera internacional de gran èxit. 

El concert tindrà lloc a la Sala d’Exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3, a les 6 de la tarda, el diumenge dia 26 de novembre de 2017. Venda d’entrades: 45 minuts abans del concert. Preu: 6 euros. Gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu, pels menors de 12 anys i per a tots els estudiants de música.


Imatges relacionades

171115 concert_distància_mínima

Data de modificació: 15/11/2017 13:16:15

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter