Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/7/2016

Finalització de les obres d’arranjament i millora dels vestidors del camp municipal d’esports

Aquests treballs s’han realitzat durant el mes de juny i han tingut un cost de 24.547,10€. La Diputació de Barcelona ha atorgat un ajut econòmic per fer front a l’import total de la despesa.

El passat mes de juny es van acabar les obres d’arranjament dels vestidors del camp municipal d’esports de Manlleu.  Aquests treballs, que han tingut un cost de 24.547,10 €, s’han dut a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que ha atorgat un ajut econòmic per fer front a l’import  total de la despesa. 

Les obres han consistit en la substitució del paviment existent per gres antilliscant, instal·lació de noves dutxes i millora de les existents, renovació de sanitaris, col·locació de nous revestiments a les parets, tractaments de les humitats i fongs i incorporació de nous bancs i penjadors. 

El resultat final representa una millora estètica i funcional molt important dels vestidors, ja que s’ha millorat en la qualitat dels paviments i revestiments, en la capacitat de les dutxes i en les condicions generals de salubritat.

 

Imatges relacionades

160720 vestidors_manlleu

Data de modificació: 20/07/2016 11:58:19

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter