Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

14/11/2017

Manlleu acull la 12a edició de la Volta a Osona Clàssic Ral·li

La volta serà el proper dissabte dia 18 de novembre i tindrà sortida i arribada a Manlleu. A partir de 2/4 de 9 del matí els vehicles participants s’exposaran a la plaça Fra Bernadí des d’on prendran la sortida a 2/4 de 12.

El proper dissabte dia 18 de novembre, la secció esportiva del Clàssic Motor Club del Bages organitza la 12a edició de la Volta a Osona Clàssic Ral·li, un dels ral·lis més esperats de l’any. El parc tancat i la sortida serà a la plaça Fra Bernardí a partir de dos quarts de 9 del matí. 

Amb la finalitat de seguir apropant aquest esdeveniment esportiu a la població, les verificacions administratives i tècniques dels vehicles es faran divendres 17 de novembre, de les 5 de la tarda a les 9 del vespre i dissabte de 2/4 de 8 a les 11 del matí, al lateral de l’Avinguda de Roma entre els números 61 i 83 (zona entre el passeig del Puig i el carrer Lleida). Aquest espai estarà tancat al transit rodat i serà un bon moment per veure els vehicles participants de ben a prop. 

El dissabte, els participants prendran la sortida des de la plaça Fra Bernadí, on hi haurà els cotxes exposats, a 2/4 de 12 del migdia, i l’arribada serà a la mateixa plaça a partir de les 8 del vespre. 

Amb aquesta 12a edició la Volta certifica la seva importància i consolidació dins del calendari de ral·lis de regularitat a Catalunya i compta amb la participació d'equips francesos, catalans i espanyols. 

Més informació: Lluís Arimany, 689 470 467  esportivaclassic@gmail.com / Els organitzadors tenen llista d'espera oberta: esportivaclassic@gmail.com  

www.classicmotorclubdelbages.blogspot.com / www.classicmotorclub.org   


Imatges relacionades

171114 volta_osona_clàssic
171114 sortida_volta_osona_clàssic

Data de modificació: 14/11/2017 10:55:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter