Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/11/2017

El proper diumenge, en el marc de la “córrer per córrer”, es lliuraran a Osonament els més de 6.000 euros recaptats en la 4xM, Marató per relleus solidària de Manlleu

El proper diumenge dia 12 de novembre, a les 10 del matí, a la zona esportiva de Manlleu, es donarà el tret de sortida a la 26a cursa atlètica popular de 10km “Córrer per córrer”. Just abans, a 3/4 de 10 a la mateixa pista d’atletisme, es farà el lliurament del xec solidari a Osonament.

El proper diumenge 12 de novembre, en el marc de la celebració de la 26a edició de la Cursa atlètica “Córrer per córrer”, es farà el lliurament del taló solidari a Osonament, destinatària dels donatius recaptats en la Marató Solidària 4xM i en els actes de la Festa de l’Esport que es va celebrar el passat 16 de setembre. L’import que es lliurarà serà de 6.413,99 €. 

El lliurament dels talons anirà a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, el president del Club Olímpic Manlleu Eduard Arumí i Pere Puig de l’Òptica Torrents, com a patrocinador i organitzador de la Marató per relleus solidària 4xM. 

Aquest acte es fa en el marc d’una altra de les curses que l’Olímpic Manlleu organitza cada any i que enguany arriba a la 26a edició, la cursa  atlètica “Córrer per córrer”. El punt de sortida d’aquesta cursa atlètica popular de 10km serà la pista d’atletisme, just al costat del Pavelló municipal d’Esports, i l’hora de sortida és a les 10 del matí. 

El recorregut de 10km, majoritàriament per pista, transcorrerà pel passeig del Ter i agafarà direcció a la Gleva, passant per espais com “La Moreta” o el “camí vora Ter”. La cursa comptarà amb un punt d’avituallament a la meitat del recorregut i un esmorzar al final. També hi haurà servei de dutxes i vestidors (pavelló) i servei de fisioteràpia a càrrec de Fisio AUREA. 

La inscripció a la cursa és totalment gratuïta fins el divendres dia 10 de novembre a les 12 de la nit, moment en que es tancaran les pre-inscripcions. El mateix diumenge, 12 de novembre, la inscripció tindrà un cost de 4 €. Al finalitzar la cursa hi haurà un esmorzar popular per a tots els participants. 

Les inscripcions es poden fer a través del lloc web www.olimpicmanlleu.cat  En aquesta mateixa pàgina web es podrà consultar el recorregut i els resultats.


Imatges relacionades

171107 correr x correr

Data de modificació: 07/11/2017 14:40:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter