Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

3/11/2017

Sis dies de projeccions amb els millors curts del Festival de Curtmetratges de Manlleu

Del dimarts 7 al dissabte 11 de novembre, a les 10 de la nit, es podran veure els curts seleccionats a l’Espai Rusiñol. El diumenge dia 12 a les 6 de la tarda es farà la cerimònia de clausura del 15è Festival de Curtmetratges de Manlleu.

El dimarts dia 7 de novembre a les 10 de la nit s’inaugurarà aquesta 15a edició del Festival de Curtmetratges de Manlleu amb la sessió de curts d’Osona. El dimecres, dijous, divendres i dissabte a les 10 de la nit es faran les projeccions de les 4 sessions oficials. El divendres dia 10 de novembre es farà també la sessió matinal d’animació dirigida a alumnes d’instituts i centres de secundària. 

Del 7 al 12 de novembre es podran veure 36 curtmetratges repartits en les 4 sessions oficials, els 10 de la sessió d’Osona i els 14 curts d’animació. 

Aquest any el Festival de Curtmetratges de Manlleu arriba a la seva 15a edició amb un alt grau de participació, s’han rebut 1.956 curtmetratges de procedències tan variades com Cuba, Alemanya, Estats Units, Iran, Bulgària, França o Romania, per citar-ne algunes . 

Recordem que totes les projeccions es faran a l’Espai Rusiñol (carrer Rusiñol, 56 de Manlleu) i que hi haurà servei de bar en totes les sessions. 

Consulteu la programació dels diferents dies a: http://www.manlleufilmfestival.com / info@manlleufilmfestival.com


Imatges relacionades

171027 festival_curts

Data de modificació: 03/11/2017 13:16:22

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter