Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

31/10/2017

El Museu del Ter acull l’exposició “Ètica Etílica”, eina de sensibilització als joves sobre els riscos del consum d’alcohol

Dins el marc de la IV Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol, el proper 14 de novembre a les 10 del matí s’inaugurarà l’exposició “Ètica etílica” al Museu del Ter.

L’exposició, organitzada des de l'Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Manlleu amb la col·laboració de la Comissió Tècnica del Pla Comunitari per a la Prevenció de les Drogodependències ATERRA de Manlleu, és una proposta educativa sobre el consum responsable d'alcohol, dirigida a adolescents i joves per a la reflexió crítica al voltant de la festa i el consum de substàncies. 

L’exposició consta de 12 plafons, i durant la setmana del 14 de novembre tècnics especialistes dinamitzaran les visites programades als alumnes de 3er. d'ESO dels centres educatius de Manlleu. 

L'exposició restarà oberta a tothom des del 14 fins al dia 17 de novembre. L’exposició alhora serveix de punt de partida per convocar el I concurs de pòsters de sensibilització sobre els riscos associats al consum d’alcohol, obert als estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de Manlleu. No hi haurà premis deserts i les obres presentades passaran a formar part d’un fons artístic que podrà ser utilitzat en futures campanyes de sensibilització i prevenció.


Imatges relacionades

171031 ètica_etílica
171031 alcohol_responsabilitat_tothom

Data de modificació: 31/10/2017 12:49:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter