Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

30/10/2017

Trencament del pacte de govern d’ERC i PSC a Manlleu

La complicitat del PSC davant l’atac contra les institucions catalanes ha estat el principal motiu del trencament del pacte entre ERC i PSC a l’Ajuntament de Manlleu.

Ahir, diumenge dia 29 d’octubre, ERC trencava el pacte de govern amb el PSC. Des del consistori sempre s’havia defensat que el pacte era a nivell local, i que les qüestions nacionals es deixaven al marge, però des del grup municipal d’ERC comenten que “L’atac contra les institucions catalanes ha impossibilitat la continuïtat del pacte”. 

A causa del trencament del pacte de govern, els regidors i regidores que formen l’actual equip de govern hauran d’assumir noves àrees. Les regidories gestionades pels tres representants del PSC (Habitatge, Fires i Mercats, Secretaria i Urbanisme i Espai Públic) que han sortit de l’equip de govern es redistribuiran en els propers dies, i en breu es faran les noves delegacions i es presentarà la nova organització municipal.

Des de l’equip de govern “es vol donar un missatge de tranquil·litat i expressar la voluntat de culminar els projectes ja encetats i reiterar el compromís de seguir treballant per Manlleu i la seva gent”.


Imatges relacionades

Escut Ajuntament de Manlleu

Data de modificació: 30/10/2017 11:45:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter