Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/10/2017

L'Espai Rusiñol acull la representació de l'espectacle 'La mala reputació', un homenatge a Georges Brassens

L’espectacle es podrà veure el dilluns dia 30 d’octubre a les 9 del vespre. “La mala reputació” és un espectacle adreçat tant a la intel·ligència com a la sensibilitat, durant el transcurs del qual el públic passa, sense adonar-se’n, del riure desbordat a l’emoció més intensa.

El proper dilluns, 30 d’octubre, l'Espai Rusiñol acollirà la representació de l'espectacle 'La mala reputació', un homenatge a Georges Brassens. 

Georges Brassens (1921-1981) és un dels més grans autors i intèrprets de cançons del segle XX, i algú com Gabriel Garcia Márquez no va dubtar mai a considerar-lo “el millor poeta francès contemporani”. Lúcid, irònic, atemporal, a cavall de l’expressió popular i de la literatura culta, les seves cançons són més actuals que mai. Poètiques, punyents, sovint hilarants, autèntics antídots contra l’estupidesa i el pensament gregari, se situen entre l’humor més desfermat i la tendresa menys lacrimògena (“ensenyar el cor – deia Brassens - ve a ésser com ensenyar el cul”). 

Les cançons de Brassens escollides són extraordinàries: “La mala reputació”, “El goril.la”, “Dins l’aigua de la font més clara”, “Enriqueta”, “La bona Margot”, “La primera noia”, “El rei dels cretins”, “Els companys primer”... De vegades tendres, de vegades fortament satíriques, sempre divertides i punyents, són complementades per cançons d’autors relacionats íntimament amb l’univers brassenià:  “Veure un amic plorar”, de Jacques Brel; “El desertor”, de Boris Vian; “Sense dir el seu nom”, de Moustaki; o la molt teatral “L’apuntador”, del repertori de Serge Reggiani entre d’altres.  

Tot plegat, un espectacle adreçat tant a la intel·ligència com a la sensibilitat, durant el transcurs del qual el públic passa, sense adonar-se’n, del riure desbordat a l’emoció més intensa. 

L’espectacle, que es podrà veure el 30 d’octubre, a les 9 del vespre a l'Espai Rusiñol (carrer Rusiñol, 56), és gratuït. Més informació: teatrecentremanlleu@gmail.com  

'La mala reputació', Georges Brassens

Guió i adaptacions: MIQUEL PUJADÓ / Direcció: CARLES CANUT

Amb CARLES CANUT, FERRAN FRAUCA, MIQUEL PUJADÓ, JOAN HUMET (contrabaix) i MANEL LÓPEZ (acordió).


Data de modificació: 25/10/2017 14:04:17

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter