Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/10/2017

Manlleu engega un curs per a quinze persones que no han tingut l’oportunitat d’incorporar-se al món del treball per manca d’especialització laboral

El passat 10 d’octubre es va iniciar el curs “Peonatge de neteja i manteniment, domèstica i industrial i altres equipaments”, formació teòrica-pràctica que vol garantir la preparació en les competències professionals necessàries per treballar en el sector de peonatge de neteja en diferents espais.

El passat 10 d’octubre es va inaugurar el curs “Peonatge de neteja i manteniment, domèstica i industrial i altres equipaments” als locals de la parròquia de Santa Maria de Manlleu. El curs està organitzat i impartit per Càritas. 

La durada del curs és de 4 mesos i està adreçat a persones estrangeres immigrades que no han tingut l’oportunitat d’incorporar-se al món del treball per manca d’especialització laboral. Les persones participants al curs són 15 (10 dones i  5 homes) i han estat escollides prioritzant persones de Manlleu. A més, han hagut de demostrar un nivell bàsic de català i manifestar el seu compromís per continuar l’aprenentatge de la llengua. 

Pel que fa als continguts de la formació consta de 4 mòduls: formació teòrica-pràctica relacionada amb la neteja, mòduls complementaris i transversals (igualtat d’oportunitats, medi ambient, riscos laborals, orientació laboral), el mòdul de català i coneixement de l’entorn i les pràctiques en empreses, entitats i/o institucions de la comarca. Les classes teòriques són dilluns, dimecres i divendres al matí i dimarts i dijous a la tarda des d’octubre de 2017 fins al febrer de 2018 quan finalitzaran les pràctiques. 

L’objectiu principal d’aquesta formació teòrica-pràctica es garantir la preparació en les competències professionals necessàries per treballar en el sector de peonatge de neteja en diferents espais. 

El curs es porta a terme gràcies al suport del Departament d’Acció Social i Ciutadania “Secretaria per a la Immigració” de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Manlleu i del Consorci per a la Normalització Lingüística.


Imatges relacionades

171024 curs_caritas

Data de modificació: 24/10/2017 10:59:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter