Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/10/2017

Torna la nit de tapes al Mercat municipal de Manlleu

El dissabte, dia 4 de novembre, el Mercat Municipal obrirà de nou les seves portes de 7 de la tarda a 11 de la nit, amb motiu del ja consolidat Tasta’mmm, que enguany arriba a la 4a edició.

Gastronomia, música, concursos,... una vetllada molt especial amenitzada per l’actuació, en directe, del grup musical Els Paracaigudistes Acústics i la visita de la Colla Gegantera de Manlleu. 

Aquesta és la 4a edició del Tasta’mmm de nit, esdeveniment que forma part del programa d’activitats que porta a terme el mercat durant tot l’any. Amb aquesta acció es busca posar en valor la cultura gastronòmica i els productes locals i de proximitat, potenciant la interacció de la ciutadania amb el comerç de la ciutat. 

En l’edició anterior, els 15 comerços participants van vendre més de 5500 tapes elaborades amb els millors productes de les seves parades. 

Els tiquets es posaran a la venda, anticipadament, a l’herboristeria del Mercat a partir del dilluns, 23 d’octubre, i fins dissabte, 4 de novembre, a les 14h. El preu dels tiquets és de 10€ i inclouran 9 tiquets en cas de compra anticipada i 8 tiquets si s’adquireixen la mateixa nit a les entrades del Mercat.

 


Imatges relacionades

171020 tastammm

Data de modificació: 20/10/2017 13:23:30

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter