Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

10/10/2017

El diumenge 15 d’octubre es farà a Manlleu la 12a “Caminada popular de barris: pel civisme i la convivència”

El proper diumenge dia 15 d’octubre a les 9.30 del matí arrencarà la caminada que aquest any seguirà un itinerari que recorrerà al llarg de 9km les industries de Manlleu. La caminada l’organitzen les associacions de veïns i veïnes dels barris de Manlleu i entitats socioculturals.

Les associacions de veïns i veïnes dels barris de Manlleu i entitats de l’àmbit social i cultural convoquen aquest diumenge, dia 15 d’octubre, la dotzena edició de la “Caminada popular de barris: pel civisme i la convivència”. 

Seguint amb la línia dels darrers anys, les associacions i les entitats s’han tornat a trobar amb l’objectiu de convocar a la ciutadania a sortir al carrer i de crear un espai de trobada que propiciï la convivència entre el veïnat i les actuacions cíviques dins del municipi. Els motius per portar a terme aquesta activitat són, entre d’altres, caminar junts mentre es millora i es comparteix el coneixement de Manlleu, parlar, conèixer els veïns i veïnes i passar una bona estona a la natura. L’itinerari d’aquest any és: Les industries de Manlleu. 

Les diferents associacions de veïns i de veïnes dels barris de Manlleu: AV. La Coromina, AV. l’Erm, AV. Vilamirosa, AV. Gràcia, AV. El Puig-la Teuleria) i d’altres entitats de Manlleu: Jameiat Essalam, Comunitat Islàmica de Manlleu, A. Malians d’Osona, Associació Cultural Pro-Ateneu Manlleu i Museu del Ter, amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Manlleu-Participació Ciutadana han decidit repetir per dotzè any consecutiu la “Caminada popular de barris: pel civisme i la convivència”, esperant que amb la col·laboració de tots els manlleuencs i manlleuenques es pugui consolidar i potenciar aquesta activitat i les actuacions que se’n deriven. 

 

INFORMACIÓ DE LA CAMINADA: 

INSCRIPCIÓ: de 9 h a 9.30 h, a la pista de La Salle (p. del Ter) 

IMPORT DE LA INSCRIPCIÒ:  adults 2 € i els menors fins a 12 anys 1 € 

SORTIDA: a les 9.30 h, del punt d’inscripció 

RECORREGUT: 9 km. Molí de Miarons, El Dolcet, Can Ramisa, carretera de la Gleva, via del tren, plaça de Gràcia (esmorzar), av. Diputació, plaça de Dalt Vila ( Can Puget ), carrer Sant Domènec, passeig de Sant Joan, carretera d’Olot, Arborètum, Can Brocato i Can Llanes i final al Museu del Ter on es lliurarà un obsequi als participants que col·laborin en el joc de la caminada. 

Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.


Imatges relacionades

171010 caminada_civisme

Data de modificació: 10/10/2017 17:20:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter