Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

9/10/2017

Valoració positiva de la 2a edició d’ADROpta’m, la trobada d’adopció i conscienciació per a un millor tracte cap als animals

En el marc d’ADROpta’m es van concretar 6 adopcions: Un gos del CAAD Moianès, un gos de l’Associació Salva una Huella i 4 gossos d’ADRO. La jornada va augmentar l’afluència de públic i l’entitat organitzadora, ADRO, va recaptar uns 1.000€ entre donatius, loteria i sorteigs.

Adropta’m  tanca aquesta segona edició amb molta afluència de públic. La gent d’ADRO (Associació De Rescat d’animals d’Osona) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu va fer possible que durant tota la jornada de dissabte ciutadania i animals de companyia compartissin espai i protagonisme a la zona del passeig del Ter propera a l’Embarcador. 

Des de  les 10 del matí fins a les 8 del vespre, es van poder visitar les diferents parades relacionades amb els animals i el veganisme com a estil de vida. A destacar d’aquesta 2a edició la qualitat de les xerrades i l’augment de públic i participants en les diverses activitats com els sorteigs i sobretot a les desfilades dels gossos en adopció. 

El resultat és molt positiu, es van poder concretar un total de 6 adopcions en el marc de la jornada: Un gos del CAAD Moianès, un gos de l’Associació Salva una Huella i 4 gossos d’ADRO. Entre els donatius, loteria i sorteigs es van recollir uns 995€ per l’associació d’ADRO.

 


Imatges relacionades

171009 adropta m grup gossos
171009 adropta m grup
171009 adropta m grup xerrada
171009 adropta m gat
171009 adropta m anna

Data de modificació: 09/10/2017 12:15:39

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter