Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/9/2017

L’11 de setembre el mercat setmanal dels dilluns no fa festa!

El proper dilluns, 11 de setembre, hi haurà mercat setmanal dels dilluns a Manlleu, de les 9 a les 13 hores.

 

Com cada any, i encara que sigui dilluns festiu, el mercat setmanal de Manlleu es realitzarà amb normalitat a la plaça Fra Bernadí. Per tant qui ho desitgi podrà anar al mercat a buscar, remenar, triar i comprar els productes que ofereixen les 72 parades del mercat dels dilluns de Manlleu.

Al mercat setmanal dels dilluns hi trobareu fruita, verdura, pesca salada i embotits, olives, ous, fruits secs, xurros i pollastres a l’ast; però també roba, calçat, complements per la llar, petits electrodomèstics i molt més.

Ben a prop, situats a la Plaça de la Flama del Canigó, i durant el mateix horari, els agro-productors del col·lectiu KM OSONA ofereixen cada dilluns els seus productes, garantint al consumidor un bon preu de venda dels productes que elaboren (no hi ha intermediaris) i una alta qualitat del producte (produccions petites, artesanes, i ecològiques en el cas dels pans i dels productes de l’horta. Alguns dels productes que hi trobareu són: pans amb cereals ecològics i antics, formatges, iogurts i matons artesans d’ovella i de cabra, productes ecològics de l’horta, vins, olis i melmelades artesanes.

L’horari de venda del mercat setmanal i del mercat KM Osona és de les 9 a les 13h. 


Imatges relacionades

170807 plaça_mercat

Data de modificació: 05/09/2017 15:06:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter