Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

15/7/2016

Obres de millora al pas a nivell de Puigrodon de Manlleu

Després d’anys de reivindicació de la necessitat de millores al pas a nivell, tant per part dels veïns com de l’Ajuntament de Manlleu, ADIF ha començat les obres per a regular mitjançant semàfors el pas a nivell de Puigrodon. El pas romandrà tancat del dilluns 18 al dissabte 23 de juliol amb motiu de les obres.

ADIF ha començat les obres per regular mitjançant semàfors el pas a nivell de Puigrodon a Manlleu. Es substituirà també la pavimentació del pas a nivell, actualment de fusta, per un altre de paviment antilliscant, fet que comportarà una millora tant per als usuaris com per a les circulacions ferroviàries. 

En el transcurs de les obres serà necessari tallar la circulació tant de vehicles com de vianants per facilitar els treballs i el pas a nivell romandrà tancat del dilluns 18 al dissabte 23 de juliol. Durant aquests dies caldrà circular pels camins alternatius. 

Des de l’ajuntament es valora molt positivament aquesta actuació, doncs aquestes millores han estat reivindicades des de fa molt temps per millorar temes de circulació i de seguretat.


Data de modificació: 15/07/2016 11:58:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter