Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

18/8/2017

La Comunitat Musulmana de Manlleu convoca per dilluns vinent, 21 d’agost, un nou minut de silenci com a mostra de rebuig als terribles atemptats succeïts a Barcelona i Cambrils

Després del minut de silenci realitzat a les 12 de migdia d’avui, divendres 18 d’agost a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu, s’ha reunit la Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde, amb membres de la Comunitat Musulmana de Manlleu acompanyats per l’Imam de la mesquita, Abdelhafed El Ayachi.

En aquesta reunió s’ha ratificat la repulsa de la Comunitat Musulmana de Manlleu pels actes terribles succeïts a Barcelona i a Cambrils, així com han publicat un comunicat que adjuntem a continuació. En aquesta reunió s’ha ratificat la bona entesa entre la Comunitat Musulmana i l’Ajuntament de Manlleu i la seva predisposició a col·laborar en el que faci falta. 

Per fer pública aquesta condemna i rebuig, es farà un minut de silenci davant la mesquita de la Comunitat Musulmana de Manlleu, al carrer  Casacuberta Gallifa, 4, el dilluns dia 21 d’agost a les 12 del migdia, on hi està convidada i convocada tota la ciutadania de Manlleu.


Imatges relacionades

senyera amb crespó

Documentació adjunta

Data de modificació: 18/08/2017 16:37:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter