Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

28/8/2017

alTERna’t, una jornada lúdica i didàctica entorn l’Economia Social i Solidària (ESS) a Manlleu

La jornada, que es celebrarà el divendres 1 de setembre a l’Embarcador del Ter, vol ser una oportunitat per sensibilitzar en relació als valors de l’ESS per una banda; i donar a conèixer la Xarxa d’Iniciatives d’ESS existent a Manlleu per l’altra.

El proper divendres 1 de setembre, a partir de les 6 de la tarda i a l’Embarcador del Ter, tindrà lloc l’alTERna’t, una jornada lúdica i didàctica entorn l’ESS. L’Economia Social i Solidària és aquella que situa la persona i la comunitat al centre de la seva activitat, i prioritza el benestar col·lectiu per davant del benefici econòmic. L’orienten principis com la transparència, la participació, la sostenibilitat, l’equitat, la inclusió, la solidaritat, la col·laboració i compromís amb la comunitat, amb una clara voluntat transformadora davant l’actual context de desequilibri, desigualtat i exclusió social. 

A Manlleu, sota el paraigües de la Xarxa d’Iniciatives d’ESS, s’agrupen empreses, entitats i altres iniciatives que actuen des del compromís social per resoldre necessitats a través de l’activitat econòmica. 

La jornada s’iniciarà a les 6 de la tarda amb una contextualització de l’ESS a càrrec del manlleuenc Ruben Suriñach, coordinador del Balanç Social de la XES i membre de la cooperativa més OPCIONS. Tot seguit, entre les 7 i les 9 del vespre, es podrà conèixer o participar en un itinerari de jocs didàctics i activitats de sensibilització pensats per a un públic familiar. Finalment, a partir de les 9 del vespre i per cloure l’acte, tindrà lloc una actuació musical. 

Durant tota la tarda hi haurà servei d’entrepans, així com també el servei de menjar i begudes habitual de l’Embarcador del Ter. 

Per a més informació: https://ess.manlleu.cat 

https://www.facebook.com/XESSManlleu / https://twitter.com/XESSManlleu    

 


Imatges relacionades

170828 alterna't

Data de modificació: 28/08/2017 09:25:17

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter