Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

28/7/2017

Es busquen les millors “històries de Porc i Cervesa” per celebrar els 25 anys de la fira gastronòmica

Porc i Cervesa, que enguany es celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre a Manlleu, comença a escalfar motors amb un “concurs d’històries”.

Els dies 22, 23 i 24 de setembre Manlleu acull una nova edició de Porc i Cervesa, fira gastronòmica. Per commemorar els 25 anys de vida de la fira, s’ha engegat un concurs que porta per nom “Històries de Porc i Cervesa” amb el qual es vol animar a tothom a recordar i compartir anècdotes, històries i fotografies de les diverses edicions de Porc i Cervesa, fira gastronòmica. Com tot concurs, la participació té recompensa, i qui hagi fet la millor aportació serà premiat amb un lot de productes i experiències de la fira i de Manlleu. També se sortejarà un segon lot de productes i experiències entre totes les persones participants.

COM PARTICIPAR AL CONCURS?

Porc i Cervesa t’ha ensenyat la tradició de la matança del porc? La fira t’ha descobert una varietat de cervesa artesana que s’ha convertit en la teva preferida? Durant un concert vas conèixer la teva parella?... Hi ha mil històries de Porc i Cervesa que val la pena explicar!

Per participar en el concurs “Històries de Porc i Cervesa” només cal enviar una anècdota divertida, un fet curiós o una història personal que hagi passat en el context de la fira al llarg dels 25 anys. També es pot participar si es té una fotografia d’alguna de les edicions passades. Les vies de participació són les següents:

Un jurat format per persones relacionades amb la fira i amb Manlleu serà l’encarregat de triar la millor aportació. Hi ha temps per enviar les històries i fotografies fins al 18 de setembre de 2017, data en què el jurat procedirà a deliberar i escollir la millor història i es realitzarà el sorteig entre tots els participants. Els guanyadors, que es faran públics el 22 de setembre en el marc de la fira, s’enduran a casa un lot de productes i experiències de la fira i de Manlleu.

QUÈ TROBARÀS A PORC I CERVESA, FIRA GASTRONÒMICA?

Del 22 al 24 de setembre la plaça Fra Bernadí de Manlleu s’omplirà de les propostes gastronòmiques i d’oci habituals. Com cada any, es farà la tradicional matança del porc i s’elaboraran embotits en directe. Es podran fer degustacions de productes i tastos de cerveses artesanes. Tot això acompanyat d’activitats infantils, espectacles, concursos, tallers de cuina i concerts gratuïts.

Pròximament podreu consultar més detalls del programa del Porc i Cervesa, fira gastronòmica.

Les bases del concurs les trobareu aquí.


Imatges relacionades

Cartell Porc i Cervesa 2017
Bases concurs Porc i Cervesa

Data de modificació: 28/07/2017 14:17:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter