Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

24/8/2017

Manlleu inaugura el curs escolar 2017-2018 amb Efrèn Carbonell i Àlex Roca parlant d’ “Alumnes diferents o singulars?”

El divendres dia 8 de setembre, a les 12 del migdia, Efrèn Carbonell, director de la fundació Aspasim i autor del llibre “Escoles inclusives, escoles de futur” i Àlex Roca, que explicarà el seu cas de superació personal, acompanyaran a la regidora d’Educació, Marta Alsina, en la inauguració del curs escolar que tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget.

El proper divendres, dia 8 de setembre, la comunitat educativa de la ciutat i el públic en general estan convidats a l’acte inaugural del curs escolar 2017-2018 que tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget. 

Marta Alsina, regidora d’Educació, inaugurarà aquest nou curs en un acte que comptarà amb la participació de Efrèn Carbonell, director de la fundació Aspasim, professor a diversos màsters sobre educació inclusiva i autor del llibre “Escoles inclusives, escoles de futur”, que ens oferirà la conferència: “Alumnes diferents o singulars?”. 

Tot seguit, Àlex Roca explicarà en primera persona el seu exemple de superació personal. L’Àlex, amb una discapacitat física del 76% per una paràlisi cerebral que va tenir als sis mesos, i malgrat les dificultats que això representa, ha estudiat, treballa, condueix i fa esport. 

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-matins/alex-roca-un-exemple-de-superacio-personal/video/5594302/         

Per acabar, hi haurà un petit concert a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.

 


Imatges relacionades

170901 efren carbonell
170901 alex roca

Data de modificació: 24/08/2017 17:31:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter