Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

26/7/2017

L’Ajuntament de Manlleu i SOREA signen un conveni de col·laboració per impulsar el projecte dels horts socials municipals

SOREA, empresa que gestiona el servei municipal de subministrament d'aigua potable a Manlleu, sufragarà directament el cost del consum de l’aigua de les factures corresponents als horts municipals i assumirà el manteniment de la xarxa d’abastament de l’aigua i la instal·lació dels comptadors d’aigua.

L’Ajuntament de Manlleu i SOREA han signat avui un conveni de col·laboració per continuar promovent els horts municipals socials del municipi, projecte que vol millorar l’alimentació, la salut i la qualitat de vida de persones vulnerables. 

Les zones d’actuació previstes per a aquest projecte són els Horts de Can Sanglas, els Horts de la Platja del Dolcet, els Horts de la Coma, els Horts de Can Ramisa i l’Hort de l’Escorxador. En els 5 espais hi trobem diferents tipus d’usuaris i parcel·les, hi ha parcel·les conreades per persones en risc d’exclusió social, hi ha parcel·les d’hortalisses destinades a l’abastament del Sarrò, el banc dels aliments de Manlleu, i conreades per persones voluntàries, i hi ha parcel·les de veïns i veïnes de Manlleu, centres educatius i entitats. SOREA sufragarà el cost del consum d’aigua d’aquestes zones d’horta municipal i social i es farà càrrec del manteniment de la xarxa d’abastament de l’aigua i la instal·lació dels comptadors d’aigua.     

El conveni de col·laboració que s’ha signat avui a l’Ajuntament de Manlleu tindrà una durada d’un any i podrà prorrogar-se fins a un màxim de quatre. Han signat el conveni l’alcalde, Àlex Garrido, i el gerent de concessions de SOREA, Josep Maria Montserrat. 

Aquesta col·laboració de SOREA amb l’Ajuntament de Manlleu, que és una aportació no dinerària, vol refermar la implicació de l’empresa amb el territori, la cohesió social i el benestar ciutadà. El 2016 l’Ajuntament de Manlleu i SOREA ja van impulsar un fons de solidaritat per evitar talls en el subministrament d’aigua a les famílies amb més dificultats del municipi.


Imatges relacionades

170726 signatura sorea horts taula

Data de modificació: 26/07/2017 12:12:42

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter