Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

19/7/2017

Nou servei d’assessorament individual sobre les clàusules abusives en préstecs hipotecaris a la comarca d'Osona

Aquest mes de juliol ha entrat en funcionament un nou servei d’assessorament dedicat a la ciutadania que vulgui saber si la seva hipoteca està afectada per les clàusules abusives en préstecs hipotecaris. El servei serà totalment gratuït.

Des del passat 28 de juny, Diputació de Barcelona ofereix un assessorament sobre els temes relacionats amb les clàusules abusives en préstecs hipotecaris. Aquest servei,  que compta amb el suport del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació, atendrà les consultes generades per part de les persones consumidores que tinguin relació amb les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris.

Diputació de Barcelona ha signat  un conveni de col·laboració amb  l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, qui serà el responsable d’atendre individualment els casos que es plantegin, fins i tot en el cas que la persona consumidora decideixi acudir a la via judicial; sempre que compleixi els requisits, també serà assessorada en relació a la justícia gratuïta.

El servei a la comarca d’Osona el fan amb cita prèvia a:

  • Vic - Demanar hora al servei de mediació (938862100)
  • Manlleu - Demanar hora a l’OAC (938506666)
  • Consell Comarcal - Demanar hora a l’OCIC (938834130)

Aquest nou servei s’oferirà a l’OMIC de l’Ajuntament de Manlleu un total de tres dimecres al mes, en horari de 9.30 a 10.30 h del matí fins a finals de novembre d’enguany, exceptuant el mes d’agost (cal demanar cita prèvia als telèfons de l’OMIC o bé a l’OAC).

Paral·lelament,  per a la resta de temes en general es continuarà oferint a l’OMIC el SOJ (Servei d’Orientació Jurídica) per part d’advocats del mateix Col·legi de Vic, els dimecres al matí de 10 a 14 h, com fins ara.

L’OMIC està situada al carrer Enric Delaris, 7. Hi podeu contactar a través del telèfon, 938510848, o via e-mail, omic@manlleu.cat. Per ser atesos tant pel SOJ habitual, com per l’específic de les clàusules sòl cal demanar cita prèvia als telèfons de l’OMIC o bé al de  l’OAC, 938506666.

 


Imatges relacionades

Assessorament clàusules abusives

Data de modificació: 19/07/2017 11:20:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter