Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/6/2017

Sopar popular i sessió de cinema a Manlleu en favor dels refugiats

Aquest divendres 30 de juny, a 2/4 de nou del vespre, es farà un sopar popular i una posterior projecció fílmica per recaptar diners que aniran destinats a les organitzacions que treballen per ajudar els refugiats. Serà als caus de l’AEiG Arrels.

Divendres 30 de juny, se celebrarà un petit recapte per ajudar a les persones que es refugien de la guerra. A partir de 2/4 de nou del vespre es realitzarà un sopar popular, que constarà d’un entrepà de botifarra o d’humus. Després, es projectarà una pel·lícula per a tots els públics i hi haurà també l’estrena d’un vídeo amb testimonis de persones voluntàries que han viatjat a Grècia per ajudar als refugiats. Aquest, ha estat editat per la Unitat Pioners i Caravel·les.

L’entrada pel cinema valdrà 2 € i inclourà una bossa de crispetes. El pack amb el sopar costarà 5 €, i entrarà l’àpat, l’entrada, la beguda i crispetes. Tots els beneficis obtinguts aniran destinats a diverses organitzacions que treballen cada dia per ajudar als refugiats.

L’acte està organitzat per l’AEiG Arrels (Agrupament Escolta Arrels), amb col·laboració amb el Forn de pa Barnils, el Forn de pa Prat, la Carnisseria Colom, Can Cerilles i la Carnisseria Les Basses.


Imatges relacionades

Sopar i cinema solidari

Data de modificació: 28/06/2017 11:21:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter