Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

27/6/2017

Arriba la campanya d’estiu de donació de sang de Manlleu

El dissabte 8 de juliol se celebrarà la segona campanya d’aquest any de donació de sang a Manlleu. La unitat mòbil estarà a l’exterior de l’hospital de dia de l’Hospital Sant Jaume de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h.

Com cada any, després de la campanya del gener i de la Marató de donació de sang del passat abril a Manlleu, arriba la campanya del juliol. Una vegada més, la unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut vindrà al nostre municipi el dia 8 de juliol. En aquesta ocasió, estarà ubicada a l’hospital de dia de l’Hospital Sant Jaume (Consorci Hospitalari de Vic) de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h.

Cada donació fa possible que es puguin continuar realitzant milers d’assistències, intervencions i urgències mèdiques a Catalunya. Entre tots podem continuar fent que la participació solidària de Manlleu en aquestes campanyes vagi creixent.

Totes les persones majors d’edat i amb bon estat de salut poden col·laborar amb la seva donació de sang. Per poder realitzar la donació, és imprescindible portar el document d’identificació (DNI o passaport).


Imatges relacionades

Cartell Donació de Sang

Data de modificació: 27/06/2017 12:44:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter