Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

27/6/2017

Nou servei d’assessorament jurídic específic i gratuït sobre les clàusules Terra i les despeses abusives de préstecs hipotecaris a l’OMIC de Manlleu

A partir del dimecres 28 de juny, entrarà en funcionament un nou servei d’assessorament dedicat a la ciutadania que vulgui saber si la seva hipoteca està afectada per les clàusules terra o per despeses abusives. El servei serà totalment gratuït.

Des del proper dimecres 28 de juny de 2017 començarà a funcionar un nou servei gratuït i específic per assessorar a la ciutadania que tingui dubtes sobre si la seva hipoteca està afectada per clàusules terra o per despeses abusives. Aquest servei neix a partir d’un conveni de col·laboració entre el Col·legi d’Advocats de la Província de Barcelona  i  el Servei del Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.

Aquest nou servei s’oferirà a l’OMIC de l’Ajuntament de Manlleu un total de tres dimecres al mes, en horari de 9.30 a 10.30 h del matí fins a finals de novembre d’enguany, exceptuant el mes d’agost (cal demanar cita prèvia als telèfons de l’OMIC o bé a l’OAC).

Professionals del Col·legi d’Advocats de Vic atendran i assessoraran els consumidors que tinguin dubtes en aquests temes. En el cas que la persona consumidora decideixi acudir a la via judicial, i a condició que compleixi uns requisits, també serà assessorada en relació a la justícia gratuïta.

Paral·lelament,  per a la resta de temes en general es continuarà oferint a l’OMIC el SOJ (Servei d’Orientació Jurídica) per part d’advocats del mateix Col·legi de Vic, els dimecres al matí de 10 a 14 h, com fins ara.

L’OMIC està situada al carrer Enric Delaris, 7. Hi podeu contactar a través del telèfon, 938510848, o via e-mail, omic@manlleu.cat. Per ser atesos tant pel SOJ habitual, com per l’específic de les Clàusules Sol cal demanar cita prèvia als telèfons de l’OMIC o bé al de  l’OAC, 938506666.


Data de modificació: 27/06/2017 11:06:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter