Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

26/6/2017

Manlleu lliura les beques als millors currículums d’alumnes de 2n de Batxillerat dels centres educatius de la ciutat

El divendres 30 de juny, a les de 18 h, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, es farà el lliurament de quatre beques als alumnes que han aconseguit les millors qualificacions de mitjana dels dos cursos de batxillerat cursats en els centres de secundària de la Capital de Ter. Aquestes beques compten amb la col·laboració de les empreses Novatilu i Bon Preu.

El proper divendres dia 30 de juny a les 6 de la tarda, Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, Josep Ignasi Solsona, director del Col·legi La Salle de Manlleu, Lluís Monteis, director de l’Institut Antoni Pous, Andrea Carandell, representant de l’empresa Novatilu i Robert Torres, representant de Bon Preu, lliuraran les beques als i les alumnes guanyadors/es.

L’import de cada una de les quatre beques és de 1.000 €, import que els alumnes becats han de destinar a despeses referides als seus estudis del curs vinent.

Per cloure l’acte, alumnes de l’escola Municipal de Música de Manlleu interpretaran unes peces musicals. L’acte estarà obert a tothom.


Data de modificació: 26/06/2017 15:00:57

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter